Mladi Ibišević strijelac u pobjedi Celja
Ibišević je prije dolaska u Celje igrao u Sjedinjenim Američkim Državama za Omahu Mavericks, Des Moines i mladi tim Kansas Cityja

Stigao u Celje iz SAD-a

Mladi Ibišević strijelac u pobjedi Celja

Bh. internacionalac Elvir Ibišević (20) danas je postigao gol za Celje u okviru 14. kola Prve lige Slovenije.

Nogometaš koji je imao priliku zaigrati za reprezentaciju BiH na američkoj turneji u Celje je stigao u ljetnom prijelaznom roku iz SAD-a, a danas je protiv Triglava postigao i prvijenac za svoj novi klub. 

Njegov tim je kao gost slavio u Kranju rezultatom 2:1, a nakon što je naprije u 20. minuti vodstvo Celju donio Vancas, minutu prije odlaska na odmor prednost je udvostručio upravo Ibišević.

U nastavku utakmice je viđen još jedan gol, ovoga puta u mreži Celja, a konačnih 2:1 je postavio Majcen.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Ibišević za Celje u posljednje vrijeme igra standardno, a na svom kontu, uz današnji gol, ima i jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi