Mladi košarkaši Bosne poraženi od Partizana

Košarkaški turnir "Košarkaški praznik u Sarajevu"

Mladi košarkaši Bosne poraženi od Partizana

Mladi košarkaši Bosne Royal poraženi su danas u okviru 3. kola košarkaškog turnira "Košarkaški praznik u Sarajevu" na Mojmilu od ekipe Partizana rezultatom 78:63.

Gosti iz Beograda su sjajno otvorili meč i već su nakon prve četvrtine stekli prednost od 23:12. Druga dionica je donijela sličnu priču. Gosti su dominirali i na odmor otišli sa prednošću od 47:29.

Pobjedu su košarkaši Partizana potvrdili u trećoj dionici koju su dobili rezultatom 20:12. Do kraja meča sarajevski tim uspio je malo istopiti prednost gostiju za konačnih 78:63.

Partizanu je ovo bila i treća pobjeda na turniru iz isto toliko mečeva, dok je Bosna upisala drugi poraz uz jedan trijumf protiv Galatasaraya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije