Mladi napadač se hvali na Facebooku: Ljudi, potpisao sam za Chelsea

Plavci angažovali mladog dragulja

Mladi napadač se hvali na Facebooku: Ljudi, potpisao sam za Chelsea

Edmir Škorić
Teme:

Londonski Chelsea kupio je mladog napadača, koji je došao iz Viktorije Koeln.

Thierno Ballo ima samo 16 godina, ali kako mu se predviđa bogata karijera, Chelsea ga je odlučio potpisati i mladi napadač ponosno je pozirao na Stamford Bridgeu u društvu majke.

Dobio je stipendijski ugovor od Chelseaja i postao je dio akademije londonskog klub.

Njegov agent Peter Huemerlehner je kazao kako je dobro razmotrena ponuda Chelseaja, te da je odlučeno kako je ovaj klub najbolji za nastavak karijere talentovanog nogometaša.

Ballo je porijeklom iz Gvineje, no igrat će za austrijsku reprezentaciju, gdje je i počeo karijeru kao član Chemie Linza, pa je za dvije godine zabio čak 200 golova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Poslije je bio u Leverkusenu, pa u Viktoriji Koeln, gdje je brzonogi napadač impresionirao sa sedam pogodaka u 25 ligaških nastupa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi