Mladost i Orašje položili ispit

Humanitarni meč privukao više od 500 gledalaca

Mladost i Orašje položili ispit

S. Mlaćo

Uspješan humanitarni meč odigrali su nogometaši Mladosti iz Domaljevca i federalnog prvoligaša Orašja na stadionu Jelas u Domaljevcu. 

Ovu utakmicu posmatralo je preko 500 ljudi što je zaista fantastična posjeta, ali nešto još fantastičnije od same posjete je iznos koji je prikupljen za ovu humanitarnu utakmicu. On iznosi 10.266, 00 KM.

"Svim ljudima koji su sudjelovali u ovoj akciji veliko hvala, a našem Slavenu želimo da pobjedi u svojoj borbi.

Rezultat utakmice je glasio 1:4 za naše goste, a jedini strijelac za našu ekipu bio je Ivan Breškić", istakli su iz HNK Mladost Domaljevac.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sav prihod od prodanih ulaznica će biti doniran za pomoć u liječenju 16. godišnjeg Slavena Lukića koji je obolio od kroničnog zatajenja bubrega i čeka transplataciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije