Orašje imenovalo novog trenera

Zamjena za Neretljaka

Orašje imenovalo novog trenera

U Orašju nisu dugo tragali za novim šefom stručnog štaba nakon što je smijenjen Mate Neretljak.

Na startu sezone Orašje je važilo za jednog od favorita za viši rang, ali danas, šest kola kasnije, ovaj klub je na samom dnu prvoligaške karavane sa svega tri osvojena boda.

Ceh za loše rezultate je, očekivano, platio dosadašnji trener Mate Neretljak kojeg je u međuvremenu naslijedio 46-godišnji Samir Smajlović čije ime oraškoj publici nije nepoznanica. 

Za Smajlovića je to ujedno i povratak u klub koji je već imao priliku voditi u nekoliko navrata, a kako je s igračkim kadrom vrlo dobro upoznat, procijenjeno je kako je njegovo imenovanje u ovom momentu najbolje za popularno zvane Labudove sa Save. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hoće li Smajlović svojim znanjem i iskustvom izvući momčad iz letargije, ostaje da se vidi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi