Hadžić: Bilo je teško psihički pripremiti ekipu, ali smo zasluženo pobijedili

Rudar bolji od Gradine

Hadžić: Bilo je teško psihički pripremiti ekipu, ali smo zasluženo pobijedili

E. Čaušević

Rudar je danas u Kaknju pobijedio ekipu Gradine sa minimalnih 1:0.

Odlučujući trenutak današnje utakmice desio se u 33. minuti kada je sudija svirao penal, a siguran s bijele tačke bio je Kulović za konačnih 1:0 i nova tri boda Rudara.

Nakon utakmice pomoćni trener domaćeg tima Adnan Hadžić otkrio je svoje utiske nakon veoma važnog trijumfa.

"Nakon dva vezana poraza ovo je bila jedna teška utakmica i bilo je teško spremiti psihički ekipu za ovu utakmicu koja nam je bila jako bitna da pobijedimo i dođemo u gornji dio tabele gdje i pripadamo. Čestitam ekipi na dobroj utakmici, mislim da smo trebali i ranije riješiti utakmicu, ali u svakom slučaju smo zasluženo pobijedili", rekao je Hadžić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Naredno kolo gradski derbi Mladost - Rudar, očekivanja?

"Pripremit ćemo se kao i za svaku utakmicu. Sada se trebamo dobro odmoriti i onda ćemo se pripremati za Mladost. Očekujemo fer i korektnu utakmicu i ko bude bolji neka pobijedi", dodao je.

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
3 za 3 Gradina bez pola ekipe dosla
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi