5

Komentari (5)

durgutajdin
U srbiji najmanje jedan igrac mora biti na terenu koji je mladji od 20 godina da bi se razvili,zato je srpska liga 11 u svijetu.Dok kod nas igraju penzioneri.
ZE072
Mladost igra, a kod nas se svi boje dati sansu mladim igracima misleci da ce ovi stariji nesto bolje pokazati. Iz godine u godinu nam fudbal sve losiji, i sve manje raje na stadionima. Zasto ne dati sansu mladim sada je pravi trenutak za to?!
19211921
Kad mlade rano bacas u vatru svasta se moze. A ne kao kod nas gdje igraju nogometni polupenzioneri iz okolnih drzava
Edis_91
Sposobni ljudi prodati igrača a ne ko naši indijanci prodaju igrače po 200 hiljada € i to im uspijeh...samo pokrpaju budžet da prežive do iduće sezone i tako se vrte u krug.
denimen9
Ne može se prikazati kvalitetan nogomet na našim oranicama. Prvo ravan teren, onda cemo vidjeti znamo li igrati fuce ili ne.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti