"Mnogi će plakati zbog Mertensa"

U Napoliju se boje tog dana

"Mnogi će plakati zbog Mertensa"

E. Škorić

Dries Mertens je prirastao srcu mnogim Napolitancima i neće biti lako rastati se od Belgijanca.

A kako Mertens igra posljednjih sezona, mogao bi lako napustiti Napoli možda već nakon Svjetskog prvenstva, ako ništa narednog ljeta. A u Napoliju su svjesni koliko bi to bilo teško.

"Nadam se da će ostati, ali... Mertens je tako brz i pametan igrač i može da ode bilo gdje, u Chelsea, Barcu, pa i u Kinu. Nevjerovatan je igrač, svi ćemo plakati kada ode", kazao je Daniele Bellini.

"Neka ide u stvari bilo gdje, samo neka ne ode u Juventus", dodao je Bellini koji radi na stadionu u Napulju kao spiker i ujedno je veliki navijač ovog italijanskog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi