Mnogi su Villarreal otpisali pred revanš s Liverpoolom, ali Unai Emery i dalje vjeruje

Liverpool na korak od finala, ali...

Mnogi su Villarreal otpisali pred revanš s Liverpoolom, ali Unai Emery i dalje vjeruje

Edmir Škorić

Male se šanse daju Villarrealu pred revanš protiv Liverpoola, ali španski stručnjak vjeruje u čuda.

Villarreal je s 2:0 poražen na Anfieldu u prvom meču polufinala Lige prvaka, a sutr (utorak) navečer dočekuje engleskog velikana na svom stadionu.

Mnogi su Redse već proglasili finalistom, no Emery izgleda i dalje vjeruje u svoj tim.

"Pred nama je historijski trenutak. Naši momci su vrlo ponosni. Dobro smo igrali na domaćem terenu. Nadam se da ćemo pred našim navijačima odigrati najbolje ove sezone i proći dalje", rekao je Emery.

Villarreal je na putu do polufinala izbacio Juventus i Bayern, pa i Liverpool mora da bude oprezan uoči ovog duela. Istina, imaju Englezi dobru prednost pred sutrašnji dvoboj, no Žuta podmornica se ne smije potcijeniti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svjestan je toga i menadžer Liverpoola Jurgen Klopp koji uporno ponavlja da njegov tim ne smije ponoviti greške Juventusa i Bayerna i da do kraja mora biti fokusiran.

"Veoma smo motivisani što igramo polufinale Lige prvaka na domaćem terenu. Želimo da uživamo u ovom trenutku sa našim navijačima", dodao je Emery, kojeg smatraju specijalistom za utakmice nokaut faze, što je pokazivao i na klupi Seville s kojom je osvajao Evropsku ligu.

Top Komentari

Viper20
Poklonit ce sudije finale Lp Liverpoolu kao sto ih u Premier Ligi guraju
4 4
King_Kenny
...samo da se oni malo otvore,a za ostalo ce se pobrinuti strasni sud na celu sa Salahom,Maneom i Diazom.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti