Mnogo je dobrih ekipa na Mundijalu, ali kladionice imaju svog favorita

Hrvatska i Srbija ne kotiraju baš najbolje

Mnogo je dobrih ekipa na Mundijalu, ali kladionice imaju svog favorita

Još samo sedam dana ostalo je do početka Svjetskog prvenstva u Rusiji koje svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekuju. 

Ko će se popeti na krov svijeta? Da li Neymar može Brazilce voditi do šestog naslova, da li će Messi konačno ispuniti životni san, može li Ronaldo nakon Evropskog osvojti i Svjetsko prvenstvo ili će ipak Njemačka odbraniti titulu...Mnogo je pitanja, a odgovor ćemo saznati 15. jula kada je na rasporedu veliko finale.

Kao što to obično i biva, kladionice znaju nešto više i bolje su upućene od nas koji sve to posmatramo sa strane. Favorit po kladionicama za osvajanje Mundijala ove godine je Brazil. MOZZART nudi kvotu od 5,50 na to da će Karioke po šesti put postati prvaci svijeta, dok je iza njih Njemačka sa kvotom 6,00.

U krugu prvih favorita su još Španija (7.00), Francuska (7.50) i Argentina (9,00). Od reprezentacija iz regiona u Rusiji će učestvovati Hrvatska i Srbija. Kvota na to da će Hrvatska postati prvak svijeta je 45, dok je na Srbiju ogromnih 170. Ostale kvote možete pogledati na OVOM linku.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Prvenstvo počinje narednog četvrtka utakmicom između Rusije i Saudijske Arabije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi