"Mnogo mutnih likova je u fudbalu, ovo je lutkarska predstava i svaki dan je sve gore"

Nema namjeru da napušta Ajax

"Mnogo mutnih likova je u fudbalu, ovo je lutkarska predstava i svaki dan je sve gore"

E. Čaušević

Hakim Ziyech je i ove zime na meti nekoliko evropskih klubova, ali Marokanac nema namjeru da napušta Ajax.

Ziyech je oduševio sve svojim partijama prošle sezone, a i ove je jedan od najboljih igrača kluba iz Amsterdama. Ljetos je imao nekoliko odličnih ponuda, no iznenadio je sve odlukom da ostane u Ajaxu.

I ove zime se Ziyech povezivao s prelaskom u Arsenal, ali kako stvari stoje od toga neće biti ništa. Marokanac nije zainteresovan da ulazi u pregovore s klubovima i poručio je da su ga ranije mnogi znali prevariti.

Očito je da ovaj 26-godišnji igrač želi ostati u Ajaxu što duže iako mu se nudi šansa da napravi transfer karijere.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

"Mnogo mutnih likova se vrti po fudbalskim terenima. Zbog toga postoji jako malo ljudi kojima vjerujem. Ovo je velika lutkarska predstava i svakim danom je sve gore", poručio je Ziyech.

Top Komentari

zvjezdan10
Zato potpišeš ugovor na 10 godina kao Koke iz At. Madrida i ne sikiraj se.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi