"Mnogo sam naučio uz tebe, svijet fudbala nikada neće zaboraviti tvoj osmijeh"

Messi se oprostio od Ronaldinha

"Mnogo sam naučio uz tebe, svijet fudbala nikada neće zaboraviti tvoj osmijeh"

E. Ganibegović

Ronaldinho Gaucho je i definitivno okačio kopačke o klin, a njegov nasljednik u timu Barcelone Lionel Messi se preko svog Instagram profila odlučio zahvaliti svemu što je Brazilac uradio za njega.

"Kao što sam uvijek govorio, uz tebe sam naučio toliko toga. Uvijek ću biti zahvalan što si me sa svom tom lakoćom učio kada sam stigao u svlačionicu."

"Imao sa mnogo sreće što sam sa tobom mogao da podijelim toliko stvari, jer pored toga što si pravi fenomen kada je fudbal u pitanju, ti si i veliki čovjek, što je još važnije. Bez obzira što si odlučio da odeš, svijet fudbala nikada neće zaboraviti tvoj osmijeh. Sve najbolje Roni", napisao je Messi.

Brazilski čarobnjak je najveći dio svoje karijere proveo u Barceloni, gdje se zadržao pet godina. U dresu Katalonaca odigrao je 145 utakmica i postigao 70 pogodaka. Ronaldinho je upravo bio na Camp Nou kada je Messi zaigrao za prvi tim Barcelone i dosta je pomogao Argentincu u njegovoj karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti