Mnogo vremena je prošlo otkad su Real i Barca izgubili istog dana

Rijetke situacije

Mnogo vremena je prošlo otkad su Real i Barca izgubili istog dana

Real Madrid i Barcelona su dva najdominantnija tima u španskoj La Ligi i vrlo rijetko gube mečeve.

Ipak, i velikim zvijezdama Katalonaca i Madriđana se ponekad desi da izgube, ali je baš rijetkost da se to desi istog dana.

Baš to se dogodilo sinoć. Prvo je Barcelona izgubila na gostovanju kod Leganesa iako je vodila 1:0, da bi istu noć Real doživio pravu katastrofu na Ramos Sanchez Pizjuan stadionu jer je od Seville izgubio sa 3:0.

Kada se posljednji put u La Ligi desilo da Real i Barca izgube istog dana? Bilo je to prije skoro četiri godine, tačnije 4. januara 2015. godine. Barca je poražena na gostovanju kod Sociedada, a Real od Valencije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, njihovim jučerašnjim porazima najviše se obradovala ekipa Atletico Madrida koja sada ima samo dva bodam manje na tabeli od pomenuih rivala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi