12

Komentari (12)

merim
Stva r nije u povlacenju to se moze smatrati nedovoljnim intezitetom za senesterac ali stvar je u rotaciji jer ovdje nije salah povucen nazad vec je zarotira jer igrac newcastla trci prema golu rotira salaha tj povlaci ga za ljevu ruku dok trci kraj desne salahove ruke u toj situaciji nije Salah sprijecen da se dalje krece sa loptom nego je zaustavljen. Lopta nastavlja kretanje a napadac se okrece oko sebe. U toj jednoj sekundi salah nepravi korak naprijed a odbr.igrac pravi dva prema svom golu i u sekundi je blizi svom golu nego salah a bio je dva koraka iza u pocetnoj poziciji prije kontakta. E sad kada bi ovo bio dozvoljen kontakt nijedan napadac nebi moga proci pored odbrane jer bi bio zadrzan dok se odbrambeni ponovo ne postavi blize golu tj u pocetnu poziciju
Mele
Povlacenje rukom u kaznenom prostoru je u zavisnosti od situacije, zuti ili crveni i penal, mada je malo kasno pao, pa se smatra da je simulirao.
ELmo Nihad Okanovic
Penal ka suza. Lijevu ruku i rame mu povlaci i gubi ravnotezu da se doceka na lijevu nogu i krene dalje..sudija je bio tu odma . bez dileme..penal za mene..kada recimo igrac treba glavom da uputi sut a potisnut s bilo koje strane onemogucava da napravi korak i skoci za glave..epl je uveo mnogo pravila da ce zastiti napadace..pozz..
dadopd
Jel uhvatio Salaha za ruku/bezveze igrac Njukastla pravi penal.
Konj konjski
Nije svaki kontakt u sesnaestercu penal.Da se ovo desilo na sredini terena trebao bi biti faul ali je ovo je vrlo slab intenzitet prekrsaja tako da nije penal.Po mom misljenju
Sessegnon
Ma cigan egipatski simulant
koke
Jel pisac ovih redova ikada igrao fudbal?Znači , odbrambeni igrač koji je za glavu veći od Salaha jakim trzajem sa leđa faulira napadača u punom trku, pa ni puno fizički jači igrač ne bi ostao na nogama!Sjetite se udarca igrača Bernlija isto saleđa Salaha po nozi Salah poklekne i nastavi dalje iako ga čeka drugi igrač i zabija, smješni ste i manite se komentara ostrašćenih navijača koji više mrze LFC nego što vole svoj klub.Hvala!
Sessegnon
Liverpool je karina hhhh
Seva1956
Raikkonen
celik je bolji od liverpula hahaha
rajvosa46
Penal kao suza.
Zoilomas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti