Mnoštvo kritika na račun Mohameda Salaha: Sramotno simuliranje!
Foto: Screenshot

Da li je ovo bio penal?

Mnoštvo kritika na račun Mohameda Salaha: Sramotno simuliranje!

Za Mohameda Salaha se može reći da je pošten igrač, igrač koji se na terenu ne služi prljavim trikovima. Možda upravo zbog takve njegove reputacije sada stižu burne reakcije na jedan detalj sa današnjeg duela Liverpoola i Newcastlea.

U toku je bio drugo poluvrijeme, Salah je probio po desnom krilu i ušao u kazneni prostor. Tada je došlo do blagog kontakta sa Paulom Dummettom, a sudija Graham Scott je odmah pokazao na bijelu tačku.

Ipak, mnogi smatraju da je Mohamed Salah simulirao, te da Scott nije smio pokazati na bijelu tačku.

Čini se da su na Ostrvu mnogi razočarani potezom Mohameda Salaha, odnosno načinom na koji je pao nakon kontakta sa Dummettom, pa su čak proglasili njegovo padanje sramotom za fudbal.

Inače, Mohamed Salah je i izveo penal koji je iznudio i pogodio za vodstvo Liverpoola od 2:0. Liverpool je na kraju slavio ubjedljivu pobjedu rezultatom 4:0.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

koke
Jel pisac ovih redova ikada igrao fudbal?Znači , odbrambeni igrač koji je za glavu veći od Salaha jakim trzajem sa leđa faulira napadača u punom trku, pa ni puno fizički jači igrač ne bi ostao na nogama!Sjetite se udarca igrača Bernlija isto saleđa Salaha po nozi Salah poklekne i nastavi dalje iako ga čeka drugi igrač i zabija, smješni ste i manite se komentara ostrašćenih navijača koji više mrze LFC nego što vole svoj klub.Hvala!
32 20
rajvosa46
Penal kao suza.
30 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi