Modrić: Igrat ću za reprezentaciju dokle god budem mogao

Najbolji fudbaler svijeta

Modrić: Igrat ću za reprezentaciju dokle god budem mogao

Najbolji fudbaler svijeta Luka Modrić poručio je da će igrati za reprezentaciju dok god bude mogao.

Nakon što je Hrvatska osvojila srebro na Mundijalu u Rusiji mnoge zvijezde su se povukle, ali ne i Modrić koji je poručio da još uvijek ima veliki motiv kada nosi državni dres.

"Moram biti iskren, ja sam odlučio srcem. Koliko god drugi govore i misle da je ovo bio idealan trenutak da se oprostim od reprezentacije, ja to tako ne mislim. Srebro iz Rusije, bez obzira na to što će se događati u budućnosti, ništa ne može potamniti. Uživam igrati za reprezentaciju i bit ću tu dok god budem mogao", poručio je vezni igrač Real Madrida sa HRT.

Hrvatskoj sada slijede kvalifikacije za EURO, a Modriću i društvu je sada vjerovatno ostalo još samo da naprave neki veliki uspjeh na smotri najboljih evropskih selekcija kako bi stavili šlag na tortu ove fantastične generacije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi