Modrić o Mbappeu: Dobar je, ali...
EPA

Dao mu vrijedan savjet

Modrić o Mbappeu: Dobar je, ali...

Kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić javno je poručio Kylianu Mbappeu šta treba napraviti da postane još dominantniji.

Partije koje pruža u Paris Saint-Germainu prometnule su Mbappea u jednog od najboljih mladih fudbalera i ne čudi što se za njega otimaju brojni velikani, a savjet po pitanju budućnosti sada mu je dao i Modrić.

Vezni fudbaler Reala smatra kako bi Mbappe trebao otići u još jače takmičenje od Ligue 1 jer bi samo u tom slučaju mogao stati u koš sa najvećima.

"Mbappe ima sve što je potrebno da dominira fudbalom", kazao je Modrić u intervjuu za La Gazzetta dello Sport, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Da bi napredovao mora da ode u ligu u kojoj njegova ekipa ne pobjeđuje tako lako."

S obzirom da je Real jedan od zainteresovanih klubova, mnogi su Modrićeve riječi protumačili kao poziv Mbappeu da mu se pridruži na Santiago Bernabeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije