Modrić se ne slaže sa selektorom
FOTO: EPA

Kovač tvrdi da Vatreni nisu igrali srcem

Modrić se ne slaže sa selektorom

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je nakon remija u Azerbejdžanu i poraza u Norveškoj svoj plasman na Evropsko prvenstvo dovela pod znak pitanja.

Slabi rezultati u posljednja dva susreta izazavali su buru u hrvatskom nacionalnom timu, a selektor Niko Kovač je nakon jučerašnjeg poraza u Norveškoj izjavio:

"Za Hrvatsku sam igrao 83 susreta i bio sam fudbaler koji je uvijek igrao srcem. Ovaj put nismo igrali srcem, nismo se dovoljno borili".

Ova izjava nije se svidjela hrvatskoj sportskoj javnosti, a najbolji igrač Vatrenih, Luka Modrić, ne slaže se sa selektorom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"To je selektorovo mišljenje. Ja mislim da smo svi dali sve od sebe. Razočarani smo našom igrom, a Norveška je zasluženo slavila", izjavio je Modrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti