Modrić: Šta nam vrijedi što smo dominirali?
Foto: EPA

Razočaran zbog remija

Modrić: Šta nam vrijedi što smo dominirali?

Luka Modrić je bio najbolji hrvatski fudbaler na utakmici protiv Turske koja je sinoć odigrana na Maksimiru.

Iako je Hrvatska bila dominantan tim, Turci su i sretno i spretno uspjeli izvući bod i napustiti Zagreb neporaženi (1:1).

"Šta nam vrijedi što smo dominirali kada nismo pobijedili. Bili smo bolji od Turske, imali smo mnogo prilika ali nismo postigli gol", započeo je Modrić, koji se potom osvrnuo na tužnu atmosferu praznih maksimirskih tribina:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Teško je kada igrate pred praznim stadionom, osjećaš se kao da si na treningu. Žao mi je što nismo pobijedili jer nevjerovatno je šta smo sve promašili. Oni su nam dali gol iz jedne prilike i onda su se branili. Sami smo krivi što nismo pobijedili".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti