Modrić u svlačionicu donio Zlatnu loptu, a Ramos se prvi oglasio

Slavlje u Madridu

Modrić u svlačionicu donio Zlatnu loptu, a Ramos se prvi oglasio

Endin Čaušević

Veznjak Real Madrida, Luka Modrić, ima mnogo razloga za slavlje nakon što je proglašen za najboljeg igrača svijeta i sada u svojom vitrini ima i Zlatnu loptu.

Modrić je sinoć osvojio Zlatnu loptu na dodjeli u Parizu što je sigurno uspjeh karijere za hrvatskog reprezentativca. On je slavio ispred bivšeg saigrača Cristiana Ronalda, te Antoinea Griezmanna koji je na kraju završio na trećem mjestu.

Već danas se Modrić vratio u Madrid gdje je odradio trening u slavljeničkoj atmosferi. Saigrači su mu čestitali na velikom uspjehu, a prvi na Instagramu oglasio se Sergio Ramos.

"Moje poštovanje Luka", kratko je napisao Ramos uz zanimljivu fotografiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

View this post on Instagram

Mis respetos, #BallonDor. ¡Grande, Lukita! My respects, @lukamodric10.

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi