Modriča novo pojačanje pronašla u Zvijezdi iz Gradačca

Osmić se odlučio za odlazak iz Gradačca

Modriča novo pojačanje pronašla u Zvijezdi iz Gradačca

S. Mlaćo

Nakon Nemanje Đekića, FK Modriča Alfa, novi član Prve lige RS, angažovao je novo pojačanje. Radi se o Melvinu Osmiću koji u Modriču dolazi iz redova federalnog prvoligaša Zvijezde Gradačac.

Osmić je već ranije nosio dres Modriče, a u posljednjoj sezoni za Zvijezdu je upisao 11 nastupa. Nije se upisivao u listu strijelaca, a radi se o 19-godišnjaku kojem mnogi predviđaju svijetlu budućnost.

Sportski direktor Modriče Dragan Stević njavio je minimalno još tri pojačanja kako bi na svakoj poziciji ovaj tim imao kvalitetan izbor te bio spreman za izazove u narednoj sezoni.

Proslavu ulaska u Prvu ligu RS Modriča Alfa će održati u nedjelju nakon meča protiv FK Vranjak koji se igra u 18 sati.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Igračima i stručnom štabu ovog kluba će biti uručen pehar i medalje za prvaka Druge lige Zapad Nogometnog saveza Republike Srpske.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi