Trivunović dobio ponudu iz Prve lige FBiH

Trenutno vodi Kozaru

Trivunović dobio ponudu iz Prve lige FBiH

Trenerska pozicija u NK Zvijezda Gradačac ostala je upražnjena nakon što je po završetku sezone klub napustio Romeo Šapina.

Imenovanje Šapine se ispostavilo kao loš potez Zvijezdu, budući da je ovaj federalni prvoligaš pod njegovim vodstvom u devet utakmica ostvario svega dvije pobjede i razlaz je bio neminovan. 

Radna grupa koja je formirana nakon što je kompletan Upravni odbor podnio ostavke već uveliko radi na pregovorima s potencijalnim trenerima, a među onima koji su kontaktirani je i Vule Trivunović. 

Bivši kapiten Sarajeva u trenerskim vodama pliva već neko vrijeme. Vodio je, između ostalog, Borac, BSK, Slobodu (MG), a trenutno je zaposlen u Kozari, koju je uspio spasiti od ispadanja iz 1. lige RS. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Koliko god interes Zvijezde bio veliki, teško je očekivati da će doći do dogovora između dvije strane, s obzirom da je Trivunović ugovorom vezan za Kozaru na još godinu.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi