Lopta koja ima oči: Diaz je dao gol, ali asistencija Salaha je ono na što stadion ustaje na noge

Sjajna asistencija Egipćanina

Lopta koja ima oči: Diaz je dao gol, ali asistencija Salaha je ono na što stadion ustaje na noge

Midhat Šljivak

Liverpool od 18. minute vodi s 1:0 protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu. Pogodio je Luis Diaz nakon sjajne asistencije Mohameda Salaha.

Liverpool je odlično otvorio meč protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu. Redsi su u 18. minuti došli do prednosti nakon odlične akcije koju je završio Luis Diaz.

Kolumbijski fudbaler za pogodak itekako treba zahvaliti Mohamedu Salahu. Egipatski fudbaler je na fenomenalan način pronašao saigrača.

Perfekcijom od asistencije je pored trojice igrača Chelseaja našao Diaza, a ovaj postiže pogodak za prednost gostiju od 1:0.

OVDJE pogledajte ovu zaista fenomenalnu asistenciju Salaha i pogodak Luisa Diaza.

Oglasi

Treba napomenuti da je Salah bio najbliži pogotku prije nego što se mreža zatresla. On je u 12. minuti uzdrmao prečku.

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1690751244191567872[/twitter]

Nakon asistencija Salah je zatresao protivničku mrežu. Proslavio je gol na sebi svojstven način, no na njegovu žalost VAR je pokazao da je Salah bio u ofsajdu i pogodak je poništen.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za sada se na Stamford Bridgeu igra odličan meč i vidjet ćemo kako će sve završiti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...od prve minute nove sezone se krenulo sa kradjama protiv Liverpoola...u 3.minuti igrac Chelseaja ide dzonom u prsa Konateu,ali sudija daje samo zuti karton...ono sto je svugdje na svijetu cist crveni,kod Taylora je samo zuti i to teska srca...vidjet cemo sta ce jos do kraja izmisliti ovo korumpirano g*vno...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi