Fanovi gledaju fotografiju Mohameda Salaha i ne mogu da vjeruju: "Šta je to brate?"
FOTO: EPA

Egipćanin se odlučio za iznenadnu promjenu

Fanovi gledaju fotografiju Mohameda Salaha i ne mogu da vjeruju: "Šta je to brate?"

Haris Zilić

Fudbaler Liverpoola i egipatski reprezentativac Mohamed Salah (31) imao je prepoznatljiv imidž sa svojom bujnom kosom, međutim, sada je iznenadio sve fanove.

Salah je odlučio da bujna kosa ode u zaborav i ošišao se, ta sada izgleda neprepoznatljivo. Svoj novi imidž i novu frizuru Salah je odmah podijelio sa fanovima, fotografiju je objavio na društvenim mrežama i izazvao je brojne komentare.

"Šta je to brate?", "Zašto si skratio svoju kosu izgledalo je super?", "Nije loše, ali i ono je bilo lijepo", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Očigledno se morao sada navikavati na nekog novog Salaha na terenu, barem kada je izgled u pitanju, a sigurno da je mnoge iznenadio ovim neočekivanim potezom.

Sezona u Engleskoj je završena, Liverpool je osovjio samo Liga Kup, a u aprilu su lošim partijama uništili sezonu u Evropa ligi, FA Kupu i prvenstvu.

Oglasi

To je bila i oproštajna sezona Jurgena Kloppa na klupi Redsa, njemački stručnjak je imao nevjerovatan ispraćaj u posljednjem kolu Premiershipa.

Što se tiče Salahha i oko njegove igračke budućnosti je dosta upitnika.

Salah sa Liverpoolom ima ugovor do ljeta 2025. godine, a dosta se špekulisalo o ponudama iz Saudijske Arabije.

Egipćanin će vjerovatno i narednu sezonu ostati na Anfieldu, ali da li će potpisivati novi ugovor još uvijek je neizvjesno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, neće biti iznenađenje ako u međuvremenu dođe neka astronomska ponuda koju ne bi mogli odbiti ni klub, ni sam fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi