Ko voli neka izvoli - Liverpool postavio cijenu za Salaha!
Liverpool želi najmanje 100 miliona eura za Salaha.

Egipćanin napušta Anfield?

Ko voli neka izvoli - Liverpool postavio cijenu za Salaha!

E. Ganibegović

Dugo se priča o odlasku Mohameda Salaha iz Liverpoola. Sada inostrani mediji prenose da su Redsi odredili i cijenu za njega.

Ljetni prijelazni rok 2024. godine neće biti prvi u kojem se Mohamed Salah povezuje s odlaskom iz Liverpoola, ali bi mogao biti posljednji.

Naime, čini se kako je i sam fudbaler zainteresovan da ode u Saudijsku Arabiju gdje ide sve veći broj zvijezda, a Liverpool je postavio cijenu.

Egipatsku zvijezdu želi Al-Ittihad, koji planira da Salaha učini najskupljim fudbalerom u historiji. Saudijci su bili spremni da plate 235 miliona eura, ali ih je Liverpool odbio prošlog ljeta.

Sada, kada je Salahu ostalo ugovora još do kraja iduće sezone, odnosno do ljeta 2025. godine, Liverpool bi da zaradi na svojoj zvijezdi.

Tako je Liverpool odredio cijenu za njega i ona iznosi 100 miliona eura, što je daleko manje od onoga što je klub s Anfielda odbio za njega.

Oglasi

Podsjetimo, Liverpool ga je 2017. godine platio 37 miliona eura. Stigao je tada Salah iz Rome i postao jedan od najboljih fudbalera svijeta.

Mohamed Salah već potpisao ugovor?

Bivši egipatski reprezentativac Mido (41) tvrdi da je Mohamed Salah već potpisao ugovor za sezonu s klubom iz Saudijske Arabije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje da se vidi šta će zaista biti od toga, no čini se da je sada više no ikada realna mogućnost da Salah napusti Liverpool.

Podsjetimo, s ovim timom je bio prvak Engleske, Evrope i svijeta i moguće je da se zasitio svega i da želi da ode da dodatno podeblja iznos na svom računu i lagano se priprema za mirovinu. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Culer
Čitate li vi šta pišete. Arapi nudili 235, a Liverpool odredio cijenu sada 100. Hahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi