Salah već zna gdje će igrati? Ako je do mene...

Spreman potpisati ugovor

Salah već zna gdje će igrati? Ako je do mene...

E. Škorić

Egipatski reprezentativac i najveća zvijezda Liverpoola Mohamed Salah pred potpisom je "historijskog" ugovora.

U 11 utakmica Salah je postigao ove sezone 12 pogodaka, čime je nastavio da impresionira sve na Anfieldu, ali i da privlači pozornost najvećih i najbogatijih timova na svijetu. No, Salah je svjestan da već igra u jednom takvom timu i ima želju tu ostati do kraja karijere.

"Bio bih sretan da ostanem do posljednjeg dana svoje nogometne karijere, ali ne mogu puno reći o tome - nije sve u mojim rukama. Ovisi o tome šta klub želi, ne ovisi samo o meni. Mada, ne mogu vidjeti sebe kako igram protiv Liverpoola. Tužan sam. Teško je, ali vidjet ćemo šta će biti", rekao je Salah prije derbija s Manchester Unitedom.

Komentirao je i mišljenje mnogih da je trenutno najbolji igrač na svijetu:

"Sjajno zvuči, ali to je stvar mišljenja. Ne mogu reći da sam najbolji na svijetu. Neki misle tako, drugi drugačije. Uvijek imaš ambiciju biti najbolji na svijetu, ne moram lagati o tome. To je nešto što me motivira da naporno radim i budem najbolja verzija sebe. Ja sam u svojoj glavi najbolji na svijetu, trudim se zadržati veliko samopouzdanje", rekao je Egipćanin.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Salah sa Liverpoolom ima ugovor do 2023. godine, a prema novom, trebao bi zarađivati oko 400.000 funti sedmično, što je i tražio njegov agent Ramy Abbas.

Vlasnici Liverpoola najprije nisu bili spremni da udovolje Salahovim zahtjevima oko povećanja plate, no jednostavno pritisak je prevelik, a on isuviše kvalitetan i važan igrač da bi se išta prepustilo slučaju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sars33
Isti clanak napisan prije koji dan...
3 0
King_Kenny
...ne znam gdje ce igrati za 2 godine,ali znam da ce danas trpati FA miljenike.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi