Liverpool na spektakularan način objavio veliki potpis

Salah ostaje

Liverpool na spektakularan način objavio veliki potpis

M. Šljivak

Ekipa Liverpoola na spektakularan je način danas objavila kako je potpisan novi ugovor s egipatskom zvijezdom Mohamedom Salahom.

Egipatski čarobnjak dogovorio je novi višegodišnji ugovor s Redsima, a klub je danas potvrdio dogovor sjajnim videom sa Salahom u glavnoj ulozi.

"Salah ostaje", izgovara čudesni fudbaler Liverpoola dok uživa u odmoru na egzotičnoj lokaciji.

"Počastvovani smo što možemo saopštiti da je Mo Salah potpisao novi višegodišnji ugovor s klubom", saopšteno je iz engleskog velikana.

"Sretan sam što sam potpisao novi ugovor s klubom. Ponosan sam i nadam se da ćemo osvojiti još dosta trofeja zajedno", rekao je Salah.

Mohamed Salah je član Redsa od 2017. godine. Postao je istinska legenda Anfielda i osvojio je apsolutno sve što je mogao s ovim klubom.

Ukupno je za Liverpool 30-godišnji Egipćanin odigrao 254 utakmice i postigao je 156 golova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
"£400,000-a-week" Gdje je sad Kenny da nam prica kako Liverpool ima sistem plata koji nece kompromisovati za bilo kojeg igraca .... Nakon 100 Milliona sad i ovo hahahahahaha znaci sve ono sto "mrze" u citiju sada oni rade
7 1
user1579409590
Eh sto bi sad volio da Bayern uzme LP naredne Godine samo zbog Manéa sto su ga otjerali jer su vise paznju privukli ovom Salahu sto je sebičan na terenu.. Mane je bio bolji od njega naprijed al dzaba kad ovome daju sad 400 000 sedmični a Manéu nisu mogli darćti.. Da jesam navijač Liverpoola sl zbog ovoga sto se Manéu uradi Bayern nek uzme LP
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi