Zove, javlja se i moli, ali uzalud: Salah je našao novu žrtvu u Liverpoolu

Velika sebičnost

Zove, javlja se i moli, ali uzalud: Salah je našao novu žrtvu u Liverpoolu

Admin Čaušević

Koliko god bio vrhunski egzekutor Mohamed Salah je itekako sebičan.

Egipćanin se ranije našao na udaru kritika jer često ne bi upućivao pas Sadiu Maneu u izglednim situacijama, a izgleda da je sada našao novu žrtvu.

Salahova sebičnost došla je do izražaja protiv Tottenhama kada su Redsi zaustavljeni. Završeno je 1:1 i titula je sada postala skoro pa nemoguća misija.

Imali su domaći na Anfield Roadu veliki broj prilika, a strijelac jedinog gola uz dosta sreće bio je Luis Diaz, Salahova nova žrtva.

Naime, tokom utakmice Diaz je bio u nekoliko odličnih pozicija kada mu je Salah mogao uputiti pas, ali Egipćanin to nije radio.

Zvao je Kolumbijac Salaha, mahao je rukama kako bi dobio pas, ali bi najbolji strijelac Redsa uvijek donosio drugu odluku i tako Diaza doveo do frustracija.

Na kraju je čini se i Diaz izgubio strpljenje pa je u jednom trenutku počeo nezadovoljno da maše rukama očigledno nezadovoljan potezima svog saigrača.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Thierry.Henry
Previse sebican igrac vec odavno . Napisao Sam to prije mjesec Dana i dobio 10+ dislike. Nista protiv njega..dobar igrac,nema price..Ali je pre previse sebican
6 0
denimen9
Krivo Salahu, tolike godine se trudi za Ballon, i onda dođe Diaz i već kandidat hahaha.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi