Mohamed Salah pomogao stanovništvu Egipta

Donirao hiljade tona hrane

Mohamed Salah pomogao stanovništvu Egipta

E. Škorić

Zvijezda Liverpoola Mohamed Salah ponovo pokazuje da ima veliko srce.

Salah je odlučio da rodnom gradu Nagrigu u Egiptu pomogne tokom pandemije koronavirusa, pa je donirao hiljade tona hrane i svježeg mesa.

On je, uz donirane proizvode, poručio stanovnicima Egipta da ostanu kod kuće, da se paze i da prate sve upute nadležnih organa kako bi izbjegli širenje zaraze.

Također, preko svog oca je apelovao da se izbjegnu javna okupljanja u Egiptu, a nesebično već dugi niz godina pomaže Egiptu, prije svega ljudima kojima je pomoć zaista neophodna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U međuvremenu Salah se nada da će se prvenstvo u Engleskoj nastaviti u maju ili junu i da će na kraju Redsi ovjeriti zasluženu titulu koju čekaju 30-ak godina.

Top Komentari

Austinpowers
bosnjaci citate li ovo, de malo kritika na dzekin i pjanicev racun... help baznijaaaaaa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi