Koliko je Salahu teško pao poraz u finalu najbolje se vidjelo na jučerašnjem treningu Liverpoola

Vratio se u klub

Koliko je Salahu teško pao poraz u finalu najbolje se vidjelo na jučerašnjem treningu Liverpoola

Endin Čaušević

Mohamed Salah jučer se vratio u Liverpool nakon nastupa na Afričkom kupu nacija.

Salah je s Egiptom došao čak do finala ovog takmičenja, ali na kraju je njegov tim poražen u finalu od Senegala nakon penala.

Egipćanin se odmah nakon finala vratio u Liverpool i već jučer se pojavio na treningu engleskog kluba, te bi mogao biti sutra u konkurenciji na meču protiv Leicestera u okviru 24. kola Premiershipa.

Poraz u finalu Afričkog kupa nacija je Salahu itekako teško pao, a to je potvrdio danas na press konferenciji i Jurgen Klopp.

Njemački stručnjak je izjavio da se vidi na Salahu da je tužan i razočaran što nije došao do trofeja sa svojom reprezentacijom, te da je bio neobično tih na jučerašnjem treningu.

"Jučer je bio neobično tih na treningu. Svi smo mogli na njemu vidjeti da je on glavom još uvijek u finalnoj utakmici Afričkog kupa nacija. Poraz u finalu je uvijek jako, jako težak i to znam iz iskustva. Sretan je što se vratio u klub, ali vidio sam na njemu koliko je razočaran zbog tog poraza", rekao je Klopp pred sutrašnju utakmicu protiv Leicestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, i pored toga očekuje se da će Klopp uvrstiti Salaha u konkurenciju za sutrašnju utakmicu, ali da će Egipćanin meč početi s klupe za rezervne igrače.

Želite li okušati sreću i kladiti se na utakmicu Liverpoola i Leicestera, savjetujemo da uporedite najbolje ponude kladionica na casinovergleich.eu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...bit ce trofeja sa Liverpoolom,to ce ga razveseliti.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi