Nije mu zaboravio šta je uradio: Čudan susret Salaha i Ramosa, sreća pa je tu bio Ibrahimović

Sreli se na ceremoniji u Dubaiju

Nije mu zaboravio šta je uradio: Čudan susret Salaha i Ramosa, sreća pa je tu bio Ibrahimović

E. Čaušević

Da Mohamed Salah i Sergio Ramos već godinama nisu baš u najboljem odnosu nije baš neka tajna, a ni da četiri godine kasnije tu nije bilo nekog napretka najbolje se vidjelo sinoć u Dubaiju gdje su se oni sreli na ceremoniji "Global Soccer Awards".

Sukob između Salaha i Ramosa počeo je prije više od četiri godine i to na finalu Lige prvaka 2018. godine kada su se sastali Liverpool i Real Madrid, a tada su Kraljevi slavili sa 3:1.

Međutim, detalj koji je obilježio ovu utakmicu desio se na samom početku kada je Ramos jednim žestokim udarcem faulirao Salaha koji je zbog povrede ramena morao da napusti teren.

Salah je u suzama napustio teren i bilo je jasno koliko mu je to teško palo, a mnogi su žestoko tada kritikovali Ramosa da je bio pregrub u tom duelu i da je čak namjerno povrijedio Egipćanina.

Zbog toga je Salah propustio ostatak finalnog meča u kojem su Redsi poraženi, a čak je bilo upitno da li će igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Salah je uspio nekako da se oporavi do početka Mundijala, ali je bilo jasno da nije u potpunosti spreman što se na terenu jasno vidjelo. Da je Salah itekako zamjerio Ramosu tu povredu vidjelo se samo nekoliko mjeseci kasnije.

Oglasi

Sreli su s ena dodjeli UEFA nagrade za igrača godine, a tada je Egipćanin u potpunosti ignorisao Ramosa. Iako su prošle četiri godine od toga čini se da se stvari nisu previše promijenili.

Salah i Ramos su se sreli sinoć u Dubaiju na ceremoniji na kojoj je Egipćanin dobio nagradu igrača godine u izboru navijača na TikToku. No, sve to je palo u drugi plan kada su Salah i Ramos naletjeli jedan na drugog.

Ramos je s osmijehom pružio ruku Salahu koji se rukovao s njim, ali vidjelo se da nije previše oduševljen i da je to uradio reda radi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

No, na njegovu sreću tu je bio i Zlatan Ibrahimović koji ga je spasio jer s Ramosom uopšte nije ništa ni pričao i odmah je otišao kako bi pozdravio Zlatana i stao pored njega.

Njihov susret izazvao je dosta komentara na društvenim mrežama, a jedan od fanova poručio je da je to bio vjerovatno "najlažniji zagrljaj" u svijetu fudbala jer se vidjelo da između njih i dalje vlata netrpeljivost.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

frki82
Pozdravio ga isto kao i Zlatana,al novinar ne bi bio novinar(nema ovo veze sa novinarima,al nejse) da ne piše ovakve gluposti...
3 0
user1647189634
Nigdje veze, čovjek ga pozdravio sa osmjenhom od uha do uha. Zašto se prave lazni sukobi ne kontam...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi