Navijači Liverpoola zgroženi kada su vidjeli na kakvoj spravi trenira Mohamed Salah

"Nije ni čudo što imamo problema s povredama"

Navijači Liverpoola zgroženi kada su vidjeli na kakvoj spravi trenira Mohamed Salah

Endin Čaušević

Iako su fudbaleri nakon još jedne duge i iscrpne sezone jedva dočekali ljetni odmor mnogi od njih već sada se spremaju za nove izazove. Mohamed Salah je objavio kako vrijedno trenira i tokom odmora, no video koji je objavio na Twitteru zabrinuo je navijače Liverpoola kada su vidjeli na kakvoj spravi Egipćanin trenira.

Salah se sprema za svoju sedmu sezonu u dresu Liverpoola i jasno je da Egipćanin želi u najboljoj mogućoj formi dočekati novu sezonu u kojoj se očekuje od Redsa da poprave utisak nakon poprilično lošeg izdanja u minuloj sezoni.

Za Egipćanina se špekulisalo da bi na ljeto mogao napustiti Anfield, ali su u Liverpoolu odlučni u tome da Salah nije na prodaju i jasno je da će i naredne sezone on biti prva zvijezda ekipe Jurgena Kloppa.

Iako je Salah zbog reprezentativnih obaveza imao nešto dužu sezonu on i tokom odmora pokušava da ostane u formi što sigurno može radovati Kloppa.

Liverpool će s pripremama za novu sezonu startati 8. jula, a Salah će se priključiti ekipi tri dana kasnije jer je dobio dozvolu da nešto duže ostane na ljetnom odmoru.

Oglasi

Ovaj 31-godišnjak vrijedno trenira svakog dana, a to pokazuje i na društvenim mrežama. No, jedan video kojeg je objavio na Twitter posebno je u centru pažnje jer se navijačima Liverpoola nije svidjela sprava na kojoj Salah trenira.

Salah je podijelio video iz teretane, ali sprava na kojoj je radio vježbu izazvala je lavinu kritika navijača Liverpoola.

Oni su poručili Salahu da ta sprava ne izgleda uopšte pouzdano i da je veliki rizik da bi se tokom vježbe mogao povrijediti, te da je najbolje da ju ne koristi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pojedini su se i našalili porukama da kada su vidjeli spravu shvatili su da nije ni čudo što su igrači Liverpoola protekle sezone imali toliko problema s povredama.

Redsi pripreme počinju u Liverpoolu, a nakon toga će neko vrijeme provesti i u Njemačkoj gdje će odigrati i dvije pripremne utakmice. Potom slijedi put u Singapur gdje Liverpool očekuju utakmice protiv Leicestera i Bayerna.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi