Bila je s njim kada je bio niko i ništa, sada je djevojka jednog od najskupljih igrača na svijetu

Iskrena ljubav

Bila je s njim kada je bio niko i ništa, sada je djevojka jednog od najskupljih igrača na svijetu

Edmir Škorić

Mnogim igračima iz Južne Amerike jedan od glavnih ciljeva je da dođu u Evropu i zaigraju u nekoj od najjačih liga, a jednom od njih san se ostvario. Osim toga, snovi su se ostvarili i djevojci koju je kao tinejdžer upoznao i koja je bila uz njega kada je bio niko i ništa...

Iako ima 21 godinu, može se reći da u nogama ima veliki broj važnih utakmica. Igrajući u Premier ligi za Brighton već je stekao status zvijezde, a na terenu je mogao da se susretne sa nekim od najboljih nogometaša na svijetu.

Ovog ljeta ga je kupio Chelsea za rekordnih 133 miliona, postavši tako najplaćeniji igrač u historiji Velike Britanije. Prethodno je rekord držao njegov novi saigrač Enzo Fernandez kojeg je Chelsea platio 107 miliona funti.

Moises Caicedo je igrao za svoj novi klub u prva dva meča Premier lige. Trenutno proživljava najsretnije dane svoje karijere, a sve je počelo kada je kao tinejdžer iz ekvadorskog Independietea za samo 5 miliona eura prešao u Brighton.

Prvo je igrao na posudbi u belgijskom Beerschotu, potom je zablistao prošle sezone u Brightonu, pa je Chelsea odlučio da ga odmah dovede.

Oglasi

Sa sobom je u London doveo Paolu Salazar, koja je 2001. godine rođena u Santo Domingu. Rano je počela karijeru modela i od tada se pojavila na brojnim modnim revijama i reklamama. 2019. godine okrunjena je za kraljicu karnevala Amerike u pokrajini Los Rios.

Caicedo u društvu majke i djevojke

Od 2017. godine su Moises i Paola zajedno. Upoznali su se dok je još igrao u Ekvadoru, a od tada su nerazdvojni.

Čim je krenuo u Englesku, njegova djevojka je krenula s njim. Za razliku od mnogih drugih sličnih veza ili brakova, Moisesa Paola nije izabrala zato što je slavan i bogat, jer to tada nije ni bio.

Ona je čvrsto stajala uz njega u svemu, pa danas zajedno uživaju u životu kakvom se nekada nisu mogli ni nadati.

Dok Caicedo svoj ljubavni život drži privatnim, posebno na društvenim mrežama, brineta se ranije pojavljivala na veznjakovom Instagram profilu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

Drita
Ni Amra nije izabrala Dzeku sto je Slavan i Bogat hahaha
1 0
limvotemirvah
I ja sam niko i nista, budi sa mnom molim te.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti