Trener Olimpika Esad Selimović

"Moja želja je da se Velež 'oklizne', ali čisto sumnjam da će tako biti"

M. Šljivak

Olimpik je danas sa 4:1 savladao Čapljinu.

Sa nova tri boda tim sa Otoke je ponovo tik iza leđa mostarskom Veležu i finiš sezone u Prvoj ligi Federacije BiH donijet će veliku borbu za plasman u Premijer ligu.

Trener Olimpika Esad Selimović je o današnjoj utakmici rekao:

"Zadovoljan sam. Otvorili smo utakmicu fenomenalno, zabili dva rana gola, ali je potom došao taj penal za Čapljinu i tu smo malo pali. Napravio sam izmjenu i dominacijom u nastavku smo završili utakmicu kako smo htjeli"; rekao je Selimović.

Želja svih u Olimpiku je da se Velež negdje 'oklizne'. To trener sarajevskog tima ne krije.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sve je isto. Nastavljamo borbu dalju. Moja želja je da se Velež oklizne, a sad hoće li to biti, to je druga stvar. Ne znam ni s kim igraju, ja gledam nas. Mislim da su dobra i kvalitetna ekipa i teško da mogu igdje okliznuti", istakao je trener Olimpika.

Do kraja sezone u Prvoj ligi ostalo je pet utakmica, a razlika između Veleža i Olimpika je samo jedan bod.

Top Komentari

nijepoznat
jebem te Velez
3 16
Aduka
moja zelja je da ti se majka oklizne i na kitu mi se nabije
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi