Olimpik želi nastaviti pobjedonosni niz: Bodovi ostaju na Otoci

Pehar govorio pred nedjeljni meč protiv Čapljine

Olimpik želi nastaviti pobjedonosni niz: Bodovi ostaju na Otoci

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika će u nedjelju na Otoci dočekati ekipu Čapljine.

Vukovi će na svom terenu odmjeriti snage sa ekipom, koja se nalazi u nezavidnoj situaciji na dnu prvoligaške tabele.

Mile Pehar igra vrlo dobro ovog proljeća, a u prethodnom kolu je postigao dva pogotka u pobjedi Olimpika u Visokom.

"Uvijek je teško igrati utakmice protiv ekipa koje su otpisane. Ipak, mi smo i u Visokom bili na nivou i bez velikih problema ostvarili pobjedu. Drago i je zbog postignutih pogodaka, ali mi je uvijek draže da tim pobjeđuje".

U narednom kolu Olimpik dočekuje Čapljinu, koja se nalazi u teškoj situaciji i bori se za opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH.

"Žao mi je Čapljine zbog situacije u koju su se doveli, ali nas interesuje samo pobjeda u ovom duelu. Mi se od starta sezone ne obaziremo na druge, gledamo sebe, svoju igru i nadamo se da ćemo u konačnici ostvariti svoj cilj. Čapljina će morati potražiti neki drugi teren za “vađenje”, Otoka to sigurno nije", rekao je u najavi nedjeljnog duela Pehar.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Utakmica između Olimpika i Čapljine igra se u nedjelju sa početkom u 17 sati.

Top Komentari

nijepoznat
jebem te Velez
0 6
starmac
Popusi ga mamlaze.Dao Bog da i tebe negdje gonjaju a da ti neko podapne kao sto si ti Velezovom igracu htio ali nisi uspio.Sram i stid da te bude mamlaze jedan.Da je srece nebi se nigdje javno pojavljivo i nosices tu znacku dok si ziv,da si Krvolocnik.Mostar u srcu Velez do groba.Rodeni svi u Travnik.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi