Mojović: Protiv Željezničara nas zanima samo pobjeda

Kapiten Sutjeske za SportSport.ba

Mojović: Protiv Željezničara nas zanima samo pobjeda

S. Mlaćo

U Prvoj ligi Republike Srpske u danima vikenda igraju se susreti 1. kola Lige za prvaka i Lige za opstanak. U prvom kolu Lige za opstanak snage će između ostalih odmjeriti Sutjeska i Željezničar Sport Team. 

Očekuje se kvalitetan i neizvjestan duel, a za SportSport.ba je govorio kapiten domaće ekipe Nikola Mojović.

"Ovog proljeća igramo kao preporođeni i zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima, posebno zbog pet utakmica u nizu bez poraza. U goste nam sada dolazi Željezničar koji je odlična ekipa predvođena iskusnim Branislavom Krunićem, ali mi na svom terenu uvijek idemo na pobjedu. Sve osim pobjede za nas bi bio neuspjeh, iako Željezničar poštujemo i cijenimo", kazao je Mojović te dodao.

"Publika se polako vraća na stadion u Foči, a ovim putem pozivam navijače da dođu u što većem broju sutra i da zajedno proslavimo pobjedu".

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Meč u Foči počinje sutra u 16:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi