18

Komentari (18)

Adohordas
Masina i prava radilica na terenu,ovi sto govore prljav igrac pa majmuni,konji jednji svsks ozbiljna ekipa ima jednog takvog igraca
Principp
Kakvi ste vi genetski pacenici i kukavci,uzas.Od nastanka premier lige kradete Borac.Vi da ste dozivili Borceve nepravde i ispadanja ugasili bi stoko svoje smrdljive klubove.
pjanke.sa
Ej pasa evo ti banana.
Principp
De malo curice kukaj bice ti lakse : )))))
1601834469
Ne mogu vise da ga izbacuju iz lige i da se izivljavaju nad Borcem i odmah je problem… nek malo vide kako je kad se zavrcu usi!!!
Bighill
Evo i tebi kurlesina poturice!
user1605368976
Pogrjesili ste naslov. IGRA BORCA JE NE ZAMISLIVA BEZ SUDIJA I MAFIJE IZ SAVEUA.
Brazuka
Skreće se sa pravih tema ovakvim tekstovima. Providno.
Husrefbeg22
krkan i mesar. pogledajte njegovu igru samo faulovi koje mu sudije oprastaju.
Bordoakapitar
FK RAVNOGORSKI POKRET
SeoRusilac
Igra borca nezamisliva bez sudija
rabodimis
Jos nema dodikovog isprdka da agresivnim nastupom kazni borac za fasisticko orgijanje sa tribina, udaranje igraca i sramotno sudjenje ? A vi "novinari" jos niste muda skupili da postavite pitanja ? Ocrnili ste Velez zdruzeno, u glas, jedva ste docekali da ih popljujete, izvrijedjate i nepravedno optuzite.. Kakvi ste vi jadovi i klosari, jel moguce...
bazaorao
Jadnik ne zna gdje je došao i skim ima posla.
Tas14
Aaa toj je onaj koji je protiv Sarajevo trebao dobiti crveni karton a nije!? Kao i vecina igraca
Tas14
WOLF20
Najbolji vezni u ligi
Klicko
Igra borca nezamisliva bez vice hhhh
Sarajevoboy
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.