Monchi na hitnom sastanku u Americi, ali glavna tema nije trener već igrači Rome

Pallotta optužio nekoliko igrača

Monchi na hitnom sastanku u Americi, ali glavna tema nije trener već igrači Rome

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome doživjeli su sinoć poraz na domaćem terenu od velikog rivala Milana koji je na Olimpicu slavio sa 2:0.

Vučica je odigrala jednu od najgorih utakmica u ovoj sezoni, a nakon što je sudija pokazao put prema svlačionici mogli su se čuti zvižduci domaćih navijača. Nakon meča na udaru se najviše našao trener rimskog kluba Eusebio Di Francesco.

Roma je u dosadašnjem dijelu sezone imala nekoliko "kikseva", a javnost u Italiju vjeruje da bi to moglo koštati Di Francesca. Cilj Rome je da ove sezone ponovo izbori plasman u Ligu prvaka, a ukoliko nastave ovako igrati to će na kraju biti jako teško.

Kako pišu mediji u Italiji sportski direktor Rome, Monchi, danas je otputovao u Sjedinjene Američke Države na hitni sastanak s vlasnikom Rome, Jamesom Pallottom. Sastanak će se održati Bostonu, a glavna tema neće biti trener već igrači.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, predsjednik Rome James Pallotta za loše rezultate ne krivi Di Francesca već igrače. Pallotta je, kako pište Football Italia, optužio nekoliko fudbalera da ne daju svoj maksimum u dresu Rome i da je to najveći razlog loše forme ovog kluba.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi