Michy Batshuayi na izlaznim vratima Stamford Bridgea
Foto: EPA

Seli u Španiju?

Michy Batshuayi na izlaznim vratima Stamford Bridgea

Midhat Šljivak

Belgijski napadač Michy Batshuayi (24) vjerovatno će napustiti Chelsea do kraja ovog mjeseca.

Karijeru bi 24-godišnji fudbaler trebao nastaviti u Španiji. Za njegove usluge zainteresovana je ekipa Seville, koja traži "devetku" za ostatak sezone.

Trener tima iz Andaluzije Vincenzo Montella bi rado vidio Belgijanca u vrhu napada. Rukovodstvo Seville mu je obećalo da će ga pokušati angažovati i u narednim danima treba očekivati službenu ponudu iz Španije.

Batshuayi je član Chelseaja postao 2016. godine. Međutim, nikada na Stamford Bridgeu nije dobio pravu šansu. Menadžer Antonio Conte ga uporno ignoriše iako je sjajni fudbaler koristio maksimalnu svaku šansu za igru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je za londonski tim odigrao 47 utakmica i postigao je 16 golova, a ove sezone je pogodio devet put au 20 odigranih utakmica.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi