U Inter dolazi dijete Juventusa?

Nezadovoljan u Engleskoj

U Inter dolazi dijete Juventusa?

Sve je izvjesnije da će se Moise Kean poslije samo jedne godine vratiti u Seriju A.

Svojevremeno je Kean važio za veliku nadu Juventusa, vjerovalo se da ga očekuje duga i uspješna karijera na Allianz stadionu, ali u Torinu nisu bili strpljivi čekati ga da se postepeno razvija na svom putu.

Stara dama je u međuvremenu unovčila Keanov talenat i prodala ga Evertonu za 30 miliona eura, ali tamo se ovaj 20-godišnji ofanzivac nije najbolje snašao i sve se više piše o njegovom povratku u Italiju.

Najprije se Kean dovodio u vezu sa Romom, ali prema informacijama iz Italije, za njegove usluge sada bitku vodi i Inter u kojem bi trebao zamijeniti Lautara Martineza čiji je transfer u Barcelonu gotovo siguran.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tuttosport piše kako su čelnici Intera već obavili razgovore sa Keanovim agentom Minom Raiolom.

U aktuelnoj sezoni Kean je odigrao 22 utakmice za Everton u Premier ligi, a u strijelce se upisao samo jednom, što je ispod svih očekivanja.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi