Morata napušta Atletico Madrid, već sve dogovorio sa velikanom iz Italije?

Vraća se u Italiju?

Morata napušta Atletico Madrid, već sve dogovorio sa velikanom iz Italije?

E. Oštraković

Alvaro Morata skoro pa sigurno napustit će Atletico Madrid u narednom prijelaznom roku, a nekoliko timova se već raspituje za njegove usluge.

Najuporniji je navodno Inter, koji je stupio u pregovore sa Atletico Madridom oko kupovine Morate.

Nakon što je prva meta ove ekipe bio Cavani, ali ih je odbio upravo jer je obećao da će otići u Atletico Madrid, Inter se okrenuo drugom rješenju.

Shvatili su da će Morata biti višak u Atleticu Madridu, te žele da iskoriste tu situaciji u dovedu ga u svoju ekipu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter će napustiti Lautaro Martinez, koji bi svoju karijeru trebao nastaviti u Barceloni, te im je očajnički potreban napadač.

Morata je već imao priliku da radi sa Antoniom Conteom, u Juventusu i Chelseaju, te bi mogli dobiti i treću šansu da surađuju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije