Inter ponudio ugovor Cavaniju, a on ih ostavio bez teksta svojim gospodskim potezom

Već je dao riječ drugom klubu

Inter ponudio ugovor Cavaniju, a on ih ostavio bez teksta svojim gospodskim potezom

E. Čaušević

Urugvajski reprezentativac Edinson Cavani ovog ljeta će promijeniti klub jer mu na kraju mjeseca ističe ugovor s PSG-om.

Cavani je odlučio da neće produžiti ugovor s Parižanima koji su za njega već našli zamjenu jer su otkupili Maura Icardija od Intera. Urugvajac će tako sigurno promijeniti sredinu, a ostaje pitanje gdje će nastaviti karijeru.

Prethodnih sedmica se špekulisalo da je Inter najozbiljniji kandidat za dovođenje Cavanija i istina je da su mu u nekoliko navrata nudili ugovor. No, Cavani ih je iznenadio jučer kada im je odgovorio da neće doći na Meazzu.

Tuttosport piše da je Cavani otvoreno odlučio da porazgovara s čelnicima Intera i iskreno im je sve rekao. Navodno, on još od januara ima predugovor s Atletico Madridom i u španskom klubu će nastaviti karijeru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Tuttosport je saznao da su u Interu bili oduševljeni gospodskim pristupom Cavanija koji je odmah rekao kako stvari stoje, te je poručio da ne želi iznuđivati više novca od nekog kluba jer je već prije pola godine dao obećanje čelnicima Atletico Madrida.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Bolji od Coste, moze jos par sezona da zabija sigurno i u Spaniji..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi