Morata razljutio navijače Chelseaja: Priznao da bi se volio vratiti u Real

Posljednje izjave Španca nisu naišle na dobar prijem u Londonu

Morata razljutio navijače Chelseaja: Priznao da bi se volio vratiti u Real

Alvaro Morata je proteklog ljeta stigao u Chelsea iz Real Madrida za oko 66 miliona eura. Ipak, navijači Chelseaja još uvijek nisu sigurni da su u španskom napadaču dobili veliko pojačanje, a njegove zadnje izjave i nagovještaji povratka u Real sigurno neće doprinijeti rastu njegove popularnosti u zapadnom Londonu.

Nekadašnji fudbaler Real Madrida i Juventusa je već nekoliko puta "između redova" isticao da i nije pretjerano sretan u Londonu, pa je tako prošlog oktobra pred utakmicu Lige prvaka protiv Rome izjavio: "Zaista mi nedostaje Italija. Moja supruga bi voljela živjeti u Španiji, a ja bi volio živjeti u Italiji".

A sada je gostujući na španskoj TV emisiji Espacio Reservado Morata praktično poručio da bi se volio vratiti u Madrid.

"Da te sutra pozovu iz Madrida, da li bi odmah odlučio da se vratiš ili bi morao razmisliti?", pitao je Moratu novinar Julio Maldonado, na šta mu je napadač Chelseaja odgovorio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moram poštovati Chelsea koji se potrudio da me dovede i veoma sam sretan ovdje. Ali Madrid je uvijek Madrid."

Inače, Morata je dobro počeo u Chelseaju. Hat-trick protiv Stokea ga je "lansirao" ka vrhu liste najboljih strijelaca Premier lige. Ipak, on je posljednji put zatresao protivničku mrežu u engleskom šampionatu još 26. decembra prošle godine, a već neko vrijeme se muči i sa povredom leđa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Batistuta
Jebo li te mrtvi otac ciganski
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi