Mostar se oprostio od Krešimira Bandića, na posljednjem ispraćaju više hiljada ljudi
Mostar i Široki Brijeg ovih su dana obavijeni velikom tugom...

Kompletne momčadi NK Široki i HŠK Zrinjski, te izaslanstva brojnih klubova ispratili Ketu

Mostar se oprostio od Krešimira Bandića, na posljednjem ispraćaju više hiljada ljudi

Nepregledna rijeka ljudi danas se od 16h slijevala prema mostarskoj gradskoj mrtvačnici na Bijelom Brijegu koja se kretala prema gradskom rimokatoličkom groblju Masline. Grad se danas oprostio od mladog golmana Krešimira Bandića, golmana NK Široki.

U Mostaru je danas vrijeme stalo na nekoliko trenutaka. Velika tuga u Krešimirovoj obitelji, prijateljima, te bivšim i aktualnim suigračima iz Zrinjskog i Širokog doslovce je utišala grad na Neretvi.

NK Široki Brijeg je uz seniorski tim na posljednji ispraćaj Bandića došao i sa omladinskim kategorijama baš kao i mostarski klub. Barem na kratko danas su ljuti rivali sa nogometnih terena bili ujedinjeni u bolu za pokojnim Ketom koji je bio ljubimac svlačionice gdje god da je igrao. 

Navijači mostarskog Zrinjskog, Ultrasi, simbolično su na mjesto posljednjeg počivališta Krešimira Bandića, ubacili 24 bijele ruže, onoliko koliko je popularni Keta imao godina.

Podsjetimo, Krešimir Bandić je preminuo 05.03. u večernjim satima od posljedica srčanog udara s nepune 24 godine. Od popularnog Kete dirljivm se riječima u ime njegovih prijatelja i onih koji su ga voljeli oprostio njegov prijatelj Mile Pehar, inače nogometaš sarajevskog Olimpika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Predstojeće 22. kolo Premijer lige, točnije sve njegove utakmice počet će minutom šutnje u čast preminulog Krešimira Bandića.

Krešimir Bandić - 6.09.1995 - 05.03.2019.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE