Tuga i nevjerica ne prestaju u Mostaru i Širokom, pogreb Krešimira Bandića sutra u 16 sati
Iza mladog vratara Krešimira Bandića ostala je ogromna tuga u njegovom rodnom Mostaru, te Širokom Brijegu za čiji je nogometni klub trenutno nastupao.

Sportska BiH zavijena u crno

Tuga i nevjerica ne prestaju u Mostaru i Širokom, pogreb Krešimira Bandića sutra u 16 sati

Cijelu bosanskohercegovačku sportsku javnost sinoć je potresla užasna vijest o iznenadnoj i šokantnoj smrti 23-godišnjeg vratara NK Široki Brijeg Krešimira Bandića. Šok i nevjerica strujali su njegovim rodnim Mostarom i Širokim, vijest je išla brzo putem interneta, mnogi su u nevjerici odbijali povjerovati u to dok se nažalost, najgore nije potvrdilo i obistinilo.

Krešimir je rođen u Mostaru 6.09.1995. godine i već u ranoj životnoj dobi, kako to već biva u Mostaru, potrčao za nogometnom loptom. Prošao je sve omladinske selekcije HŠK Zrinjski, domogao se s 20 godina i prvog tima s kojim se okitio i titulom prvaka Bosne i Hercegovine. Sticajem okolnosti, u matičnom klubu Keta, kako su ga svi zvali, nije se nabranio pa je kalendarskim početkom 2018. godine raskinuo ugovor sa HŠK Zrinjskim i pristupio sportskom rivalu NK Široki Brijeg.

Bandićeva karijera nažalost bila je prožeta ozljedama, posebno problemima s oba ramena koji su doveli do situacije da i na jednom i na drugom mora obavljati komplicirane operacije koje su iziskivale duge rehabilitacije. No ništa od toga nije ovog mladića zaustavljalo ka konačnom cilju, a to je da dokaže da je golman vrijedan povjerenja i čini se da je samo smrt bila ta koja ga je mogla zaustaviti u tom naumu.

Društvene mreže su prelili izražaji sućuti od strane njegovih bivših suigrača, sportskih klubova širom Bosne i Hercegovine i regije a čini se da nije bilo čovjeka sinoć kojeg smrtv ovog mladića nije potresla do kosti. Vjerojatno će neutralnim ljudima zvučati plastično i kao fraza, no tko god je poznavao Ketu reći će da je bio primjer kako pravog sportaša tako i čovjeka koji je je na ostale prenosio svoj zarazni osmijeh te uvijek bio spreman na šalu i zezanciju. Bandić je u svakoj svlačionici bio generator dobre atmosfere, momak koji je sretnim i nasmijanim činio sve oko sebe. Iza sebe je ostavio neutješne roditelje, sestru i brata, te djevojku, ali i masu ljudi kojima nije bio rod a koji su njegovu smrt doživjeli kao da se radi o nekome bliskome. Ustvari, Keta je svima, pa i potpisniku ovih redova bio jako blizak.

Tuga pod kojom su jutros osvanuli Mostar i Široki Brijeg nemjerljiva je i neopisiva. Mučnina, suze i još uvijek velika nevjerica još kolaju među masom koja je Ketu poznavala i još nas velika većina očekuje da će netko javiti da je Keta dobro i da je sve bio neki veliki nesporazum, neka noćna mora. No nažalost, istina je jako teška, da teža ne može biti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rodbina i prijatelji pokojnog Krešimira Bandića posljednji put oprostit će se od njega sutra u 16h kada će se na rimokatoličkom groblju „Masline“ u Mostaru obaviti pogreb, a obitelj će od 15.15h primati izraze sućuti u mrtvačnici na Bijelom Brijegu. Sveta misa zadušnica obavit će se poslije pokopa u crkvi Sv. Mateja na Rudniku.

Krešimir Bandić Keta u svom Mostaru, te Širokom Brijegu, nikada neće biti zaboravljen.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi