12

Komentari (12)

StarMoVe
Hajmo ruke gore zapjevajmo svi, sad na teren izlaze naši Rođeni!!! Pobjede smo nosili poraze podnosili uvjek smo se borili boju Krvi nosili!!!!
bk123
Neka derby prodje u najboljem redu i bez repova sudjena. Kamo sreće kad bi svak navijao za svoje bez vrijedjanja drugih. Tko god pobijedi život ide dalje. Ja se sportski nadam da će Veležeovoj seriji bez poraza danas doći kraj i da će moj Zrinjski pobijedit al kažem i da ne pobijedi život ide dalje. Opet sutra zajedno u suživotu koji moramo zajedno graditi u ovom lijepom gradu.
velez mo
bkt123,od mene imas lajk,posteno
NorthSide
Svi koji budemo gledali utakmicu se nadamo poštenom suđenju al velike su šanse da se sudi u korist Zrinjskog jer Velež ne smije prići liderskoj poziciji..
bk123
NorthSide eto prodje derby kako prodje a živi se i dalje kao što bi se živilo i da je netko pobjedio, a što se tiče sudjena ma utakmici moraš priznati da je bilo korektno, onako malo blago domaćinski al ništa nakaradno. Kamo sreće da se uvjek tako sudi svugdje i svima
starigrad
Hajmo Rođeni. I bod je dovoljan za Evropu
velez mo
starigrad,idemo brate na pobjedu bolji smo
starigrad
Realist
Igraj do kraja
user1579962154
Pa i bliži se Zrinjskom kraj tako je
Secerko
Elvis Mujic. Hahahahaahhahaahahaha Pa ko te vise gura čobane banovicki.
Sarbit2019
Velež ako izgubi upitna i Evropa kako kaze Fedza Dudic treba malo smiriti tenzije ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.