Crvena Zvezda kupila Motiku
Foto: FK Crvena Zvezda

Stigao iz Bayerna

Crvena Zvezda kupila Motiku

Eldar Ganibegović

Nemanja Motika novi je fudbaler Crvene Zvezde.

Beogradski klub je ovu informaciju potvrdio zvanično, a dojučerašnji fudbaler Bayerna nosit će dres s brojem 17.

"Polaznik škole minhenskog Bajerna Nemanja Motika, rođen 2003. godine, novi je fudbaler Crvene zvezde!

Omladinski reprezentativac Srbije, koji je potpisao četvorogodišnji ugovor sa našim klubom, zadužio je dres sa brojem 17.

Nemanja, dobro došao!", napisali cu iz Crvene Zvezde.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Veoma sam sretan što sam ovdje. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da budem igrač Crvene Zvezde. Kada sam dobio poziv, nisam puno razmišljao i odlučio sam da prihvatim. Brat Nikola je već ovdje i od njega sam čuo samo lijepe stvari. Naravno da sam pratio Zvezdu i ranije, tako da znam dosta o klubu i istoriji. Za mene je Crvena Zvezda najveći klub i zaista nisam imao dilemu", rekao je Motika.

Nemanja Motika je rođen 20. marta 2003. godine u Berlinu, ali korijene vuče sa naših prostora, a igra za mlađe kategorije reprezentacije Srbije.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zax
Mali je igracina,sa 18 godina je bio najbolji igrac B momcadi Bajerna sa 18 pogodaka.Nekoliko utakmica se nalazio na klupi prve ekipe.Zvezda postaje ozbiljna ekipa
7 0
Mostarac94
A ko je nasadio motiku hahahah
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi