Prvo uvrede, a onda otkaz: Siniša Mihajlović bivši, poznat novi trener Bologne

Sve je jasno

Prvo uvrede, a onda otkaz: Siniša Mihajlović bivši, poznat novi trener Bologne

Esmer Oštraković

Bologna u ovoj sezoni ne igra baš najbolje, a ceh je na kraju platio njihov dosadašnji trener.

Radi se naravno o Siniši Mihajloviću, koji je sada već bivši trener ovog kluba.

Kako prenose italijanski mediji poznat je i njegov nasljednik, a radi se o svima poznatom Thiagu Motti.

Očekuje se da će Thiago Motta u narednim satima stići u Bolognu gdje će potpisati ugovor na dvije godine sa ovim klubom.

Nakon toga klub će ozvaničiti dovođenje novog trenera, ali će se i zahvaliti Mihajloviću na svemu što je uradio u proteklom periodu.

Osim Motte kandidat za klupu Bologne bio je i Claudio Ranieri, ali čelnici kluba odlučili su se za Brazilca.

Oglasi

Nakon gnusnih uvreda Siniša Mihajlović je saznao najgore moguće vijesti

Viktorija Mihajlović, kćerka srbijanskog trenera, rekla je da su je uznemirile uvrede na račun svog oca nakon posljednje utakmice sa Salernitanom (1:1) i podsjetila navijače Bologne da se Siniša drugi put bori s leukemijom.

Ona je istakla "sramotne" poruke koje je trener dobivao na društvenim mrežama.

Nekoliko navijača poručilo je Siniši Mihajloviću da bi trebao dati ostavku i fokusirati se na svoje zdravstvene probleme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nikad nisam pisala o takvim stvarima na društvenim mrežama, nikada nisam gubila vrijeme s ljudima koji se skrivaju iza tastature i ovdje liječe sve svoje frustracije.
Ali, mislim da je prijeđena granica i moram nešto reći. Mislim da nije pošteno brkati lični život s poslom. Želiš li profesionalno vrijeđati mog oca? Ok, ali što se tiče porodice, zdravlja i ostalih stvari koje sam pročitala, nije u redu!

Takve stvari više ne prihvatam! Ovo što pišete je groteskno, zapamtite da govorite o čovjeku, mom ocu. Sramim vas se", napisala je Viktorija Mihajlović na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti