Mourinhu se ispunila želja, stiže zamjena za Džeku
FOTO: EPA

Romano objavio

Mourinhu se ispunila želja, stiže zamjena za Džeku

Haris Zilić

Bh. reprezentativac Edin Džeko karijeru nastavlja u Interu, a čini se da je Roma naša zamjenu.

Ekspert za transfere Fabrizio Romano kasno sinoć donosi vijest u kojoj je potvrdio da je Roma završila posao oko transfera napadača Tammya Abrahama koji stiže iz Chelseaja.

Roma će Plavcima uplatiti 40 miliona eura, a Abraham će potpisati ugovor do 2026. godine, prenosi Romano.

Pomenuti fudbaler ima 23 godine, dijete je Chelseaja, a pružao je i sjajne partije na posudbama u Swanseaju i Aston Villi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Skupio je i šest nastupa za reprezentaciju Engleske i postigao jedan pogodak, a za omladinske selekcije Engleske upisao je 45 nastupa uz 16 pogodaka.

Pomenuti napadač je bio i želja Jose Mourinha, a vidjet ćemo da li će u dresu Vučice uspjeti nadomjestiti odlazak Edina Džeke.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi