Mourinho bijesan na sudiju: "Da li bi to uradili Chielliniju ili Ibrahimoviću?"

Zaniolo dobio crveni karton zbog prigovora

Mourinho bijesan na sudiju: "Da li bi to uradili Chielliniju ili Ibrahimoviću?"

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome danas su na svom terenu remizirali protiv Genove (0:0) u meču 24. kola Serije A.

Roma je danas bila veliki favorit protiv Genove koja ove sezone igra daleko ispod očekivanja. Navijači rimskog kluba očekivali su tri boda danas, ali na kraju su razočarani napustili Olimpico.

Genoa je uspjela da sačuva svoju mrežu u današnjoj utakmici i na kraju osvoji veoma važan bod u borbi za opstanak.

Detalj koji je obilježio današnji meč desio se u petoj minuti sudijske nadoknade kada je Roma ostala s igračem manje. Direktan crveni karton dobio je Nicolo Zaniolo zbog prigovora sudiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Takva odluka glavnog sudije itekako je naljutila Josea Mourinha koji je na press konferenciji svojom izjavom samo dodatno dolio ulje na vatru.

"Zaniolo je dobio crveni karton jer je rekao sudiji 'za koji ku*ac sviraš faul?'. Sada mi vi recite da li bi Chiellini na stadionu Juventusa ili Ibrahimović na San Siru dobili crvene kartone da kažu takvo nešto sudiji?", rekao je Mourinho.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Ko je Zanioli ??? prvo se zapitaj pa onda ko su ova dva.. Murinja ubilo vrijeme, bunca..tebi se previse dopusta da pricas a ne dopusta se nekom a.blessini
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi